ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΈΚΘΕΣΗ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Στην έδρα της επιχείρησης Μάρμαρα Σολομωνίδη, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το εργοστάσιό μας, σε έκταση 30.000μ2 με στεγασμένους χώρους 7.500μ2 και εκθεσιακό χώρο-γραφεία 400μ2.

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία όγκων και πλακών φυσικών και τεχτητών πετρωμάτων όπως: μάρμαρα, γρανίτες, πωρόλιθοι, τεχνομάρμαρα, τεχνογρανίτες (quartz).

Πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα κοπής, λείανσης και επεξεργασίας, όπως μονόλαμο, τελάρα (BM), λειαντική πλακών (PROMETEC), φρέζες (BOMBIERI VENTURI), κόφτες, μουρελομηχανές (SASSOMECCANICA), λειαντική καδρέτου (PEDRINI), σύστημα επεξεργασίας χτυπητής, σκαπιτσαριστής και χτενιστής επιφάνειας, οριζόντιο-κάθετο, κεφαλοκόφτη, σύστημα επιρητίνωσης, σύστημα ανακύκλωσης υδάτων, φιλτρόπρεσα και πλήρες εργαστήριο καλλιτεχνικών έργων, για την δημιουργία σκαλιστών και διάφορων άλλων σχεδίων σε μάρμαρα και άλλα πετρώματα.

ΈΚΘΕΣΗ

Ο εκθεσιακός χώρος της εταιρίας Αφοί Αλεξ.Σολομωνίδη Ο.Ε. Μάρμαρα – Γρανίτες, ξεκίνησε το 2003 με δημιουργικότητα και φαντασία. Θα μας βρείτε  Εθν. Αντιστάσεως 74 (Sigma Block), είσοδος επί της Βενιζέλου, έναντι στρατοπέδου Νταλίπη.

Μια σύγχρονη gallery φυσικών και τεχνιτών πετρωμάτων!

Στο υποκατάστημα μας, ο πελάτης με το άριστα εκπαιδευμένο δημιουργικό τμήμα της επιχείρησης μπορεί να αναζητήσει, να ενημερωθεί και να επιλέξει το κατάλληλο υλικό για τη δική του κατασκευή, να βοηθηθεί και να λύσει απορίες και κατασκευαστικά  προβλήματα, να σχεδιάσει το χώρο του και να ενημερωθεί για τις τιμές των προϊόντων  μας.

Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο του μαρμάρου, με συνέπεια στις τιμές και στον χρόνο παράδοσης, είμαστε κοντά σας για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας ακόμα και στο πιο δύσκολο και απαιτητικό κατασκευαστικό έργο.

Close Recently Viewed
Categories
Μετάβαση στο περιεχόμενο